Slazenger Balance Pad
Slazenger Balance Pad
Slazenger Balance Pad
Slazenger Balance Pad
Slazenger Balance Pad

Slazenger Balance Pad

Marka : SLAZENGER
Fiyat : ₺950,00(KDV Dahil)

HIZLI KARGO

:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

 

ÜRÜN DETAYI

Slazenger Balance Pad, denge, koordinasyon ve core kaslarınızı güçlendirmek için mükemmel bir egzersiz ekipmanıdır. Yumuşak ve hafif yapısı, antrenman sırasında ekstra bir denge ve stabilite sağlar. Denge egzersizlerini daha etkili hale getirmek için tasarlanmış olan bu pad, zeminle temasınızı yumuşatarak ek konfor sunar ve eklemleriniz üzerindeki baskıyı azaltır. Kaymaz yüzeyi, güvenli bir antrenman ortamı sağlar, böylece hareket ederken kayma riskini en aza indirir. Slazenger Balance Pad, evde veya spor salonunda kullanılabilir ve çeşitli egzersiz rutinlerine kolaylıkla entegre edilebilir. Hem yeni başlayanlar hem de ileri seviyedeki sporcular için uygun olan bu pad, genel fitness hedeflerinize ulaşmada size yardımcı olur.  

 

  • MATERYAL: Yüksek yoğunluklu TPE ve EVA malzeme köpükten oluşmaktadır. Ter ve kaymaya karşı dayanıklıdır. Kolay temizlenir.
  • ESNEKLİK: Esneklik seviyesi yüksektir böylece kullanımdan sonra hızlı bir şekilde ilk haline geri dönebilir.
  • KULLANIM: Çok yönlü kullanım için idealdir. Oturma minderi, diz altına destek pedi veya yoga pozlarını daha zorlu hale getirmek için yoga bloğu olarak da kullanılabilir. Bir uzman eşliğinde bel, sırt, boyun, bilek gibi eklem sorunları için fiziksel tedavi ve rehabilitasyon amaçlı kullanılabilir.
  • BOYUT:  39 x 24 x 6 cm

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR