Puma Deck Sırt Çantası 079191-12
Puma Deck Sırt Çantası 079191-12
Puma Deck Sırt Çantası 079191-12
Puma Deck Sırt Çantası 079191-12
Puma Deck Sırt Çantası 079191-12

Puma Deck Sırt Çantası 079191-12

Marka : PUMA
Fiyat : ₺1.499,00(KDV Dahil)

HIZLI KARGO

 

YETKİLİ SATICI

Adet :

ÜRÜN AÇIKLAMASI

 

ÜRÜN DETAYI

 Puma Deck Sırt Çantası 079191, modern tasarımı ve üstün işlevselliği ile beklentilerinizi karşılamak üzere tasarlandı.Şık ve Fonksiyonel Tasarım: Zarif hatları ve sade detaylarıyla, Puma Deck Sırt Çantası 079191, her ortamda stilinizi ön plana çıkarır. Üstün kaliteli malzemelerden üretilmiş olup, uzun ömürlü kullanım sağlar.Geniş Depolama Alanı: Ana bölmesi geniş bir iç hacme sahip olup, dizüstü bilgisayarınızdan kitaplarınıza kadar her şeyi düzenli ve güvenli bir şekilde taşımanızı sağlar. Ekstra cepler, küçük eşyalarınızı kolayca organize etmenize yardımcı olur.Konforlu Kullanım: Ayarlanabilir ve ergonomik omuz askıları, uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sunar. Hafif yapısı, çantanızın ağırlığını minimumda tutarak hareket özgürlüğünüzü destekler.Modern Fonksiyonlar: Suya dayanıklı dış yüzeyi, ani hava değişikliklerine karşı koruma sağlar. Ayrıca, çantanın ön cephesi hızlı erişim için idealdir.

Puma Deck Sırt Çantası 079191 ile kendinizi her zamankinden daha şık ve organize hissedeceksiniz. Gününüzü kolaylaştıracak ve stilinize zarif bir dokunuş katacak bu çanta, modern yaşamın vazgeçilmez bir parçası olacak.

 

 

  • FERMUAR: İki yönlü ana bölmeye açılan fermuar
  • ASKILAR: Cırt cırtlı kapatmalı iki yatay dokuma askı. PUMA Cat Logo markalı ilmekli ve dikişli, ayarlanabilir dolgulu omuz askıları
  • ARKA PANEL: Air file detaylı yastıklı arka panel
  • CEP: İki yan file cep
  • EXTRA BÖLME: Ana bölme içinde elastik astarlı dizüstü bilgisayar bölmesi. Fermuarlı ön bölme ve cep
  • LOGO: Önde PUMA FORMSTRIP ile dokuma PUMA Wordmark rozeti
  • BOYUT: 22L hacim
  • DOPE DYE: Çevresel ETKİMİZİ azaltmak için PUMA‘nın yanıtlarından biridir. Dope Dye işlemi, geleneksel boyama işlemine kıyasla su, enerji kullanımını ve dolayısıyla CO2 emisyonunu azaltır.

 

Cinsiyet
Unisex
Yaş Grubu
Yetişkin
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR